Als Glaasjebubbels.nl vinden wij het belangrijk dat wij transparant, duidelijk en eerlijk zijn naar onze klanten. Wij streven erna om de bestelde producten binnen 24 uur te verzenden. Helaas kunnen wij dit niet garanderen waardoor onze levertijd 1 tot max. 4 werkdagen bedraagt wanneer de bestelde producten op voorraad zijn. Mochten de producten niet voorradig zijn dan is de levertijd 5 tot 7 werkdagen.

Spoed bestellingen
Mocht er door welke omstandigheid dan ook spoed achter een bestelling zitten dan adviseren wij om dit aan te geven bij de opmerkingen aan het einde van de bestelling. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op zodat we kunnen kijken wat wij hierin kunnen betekenen.

Leeftijdscontrole
Als de bestelling is geplaatst controleren wij altijd of de verplicht ingevulde geboortedatum 18 jaar of ouder is. Op het moment dat de bestelling wordt geplaatst moet de gene die besteld altijd 18 jaar of ouder zijn(meerderjarig). Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt de bestelling altijd geannuleerd en het aankoop bedrag exclusief de verzendkosten teruggestort. De verzendkosten worden dus niet vergoed.

Bij aflevering van het pakket door PostNL wordt er altijd naar een legitimatie gevraagd om te controleren of de ontvanger 18 jaar of ouder is. Als dit niet het geval is dan wordt het pakket niet afgegeven en retour gezonden naar glaasjebubbels.nl.  

Recht tot herroeping
Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Let op: de champagne fles mag niet geopend zijn en de verzegeling om de kurk moet gesloten zijn.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@glaasjebubbels.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Let wel op: de champagne flessen mogen niet geopend zijn. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wilt u uw product ruilen?
Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor gerust contact opnemen met info@glaasjebubbels.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven?
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd
Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden gedaan, proberen wij binnen 1 tot 4 werkdagen te versturen. Het streven is om de bestelling binnen 24 uur te verzenden. Helaas lukt het ons echter niet altijd om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Verzendkosten
De vermelde prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

Versturen van alcoholische producten: €7,95 euro inclusief leeftijd controle 18+ bij aflevering.

Versturen van non-alcoholische producten: €6,45

Gratis verzending vanaf € 175,-

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering op werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Het pakket is altijd te volgen via een track en trace code van PostNL.

Gegevens Glaasjebubbels.nl

Postadres:
Koninginnepage 31
5711NG Someren

Website: www.glaasjebubbels.nl

Mail: info@glaasjebubbels.nl

Telefoonnummer: +31 (0) 6 10 72 70 87

KVK: 80924387

BTW: NL003506580B94