Contact

Als Glaasjebubbels.nl vinden wij het belangrijk dat wij transparant, duidelijk en eerlijk zijn naar onze klanten. Door middel van de service voorwaarde willen wij zoveel mogelijk antwoord geven op de meest gestelde vragen. Recht onderaan de pagina ziet staan de verschillende categorieën weergeven.  

Mochten er zaken toch onduidelijk zijn of kunt u geen antwoord op uw vragen terug vinden op de website, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of stuur een email naar: info@glaasjebubbels.nl.

Contact
Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

Mail:
info@glaasjebubbels.nl

Telefoonnummer:
+31 (0) 6 10 727 087

Postadres:
Koninginnepage 31
5711NG Someren

KVK: 80924387
BTW: NL003506580B94

Garantie
Wij geven om onze producten en doen logischerwijs ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@glaasjebubbels.nl.

De handelsnaam van ons bedrijf is:
Glaasjebubbels.nl

Website:
www.glaasjebubbels.nl

Sorry! Je bent helaas te jong...

Hoe oud ben je?